SONOS

Sonos is een Amerikaans bedrijf dat in 2002 is opgericht door echte muziekliefhebbers. Het streven was om muziek door het hele huis mogelijk te maken en daar is Sonos zeker in geslaagd. Sonos staat bekend om de productie van de ‘slimme’ speaker. Sonos heeft in samenwerking met Amazon ook stemcontrole mogelijk gemaakt op de slimme speaker. Momenteel ontwikkelt het bedrijf een versie die via Alexa moet werken, maar op den duur is iedere vorm van stemcontrole mogelijk. In 2016 heeft het bedrijf een eigen Sonos winkel in New York geopend. Wist jij al dat het systeem van Sonos inmiddels al in meer dan 50 landen ter wereld verkocht wordt?

Aanbod Sonos

 

Met Sonos kan men rekenen op uiterst goed geluid door het hele huis. In het aanbod van Sonos zijn diverse draadloze speakers te vinden. Denk aan exclusieve modellen specifiek voor muziek of bijvoorbeeld exemplaren gericht op het geluid van je home theater. De speakers variëren in grootte, waardoor altijd een passend exemplaar te vinden is voor jouw woning of zakelijk pand. De draadloze muzieksystemen zijn perfect voor alle omgevingen.

De systemen van Sonos werken via wifi, waardoor het bereik zeer stabiel is. Dit is een absoluut voordeel ten opzichte van bluetooth verbinding, waarbij de muziek onderbroken kan worden door bijvoorbeeld een inkomend gesprek. Is de wifi niet sterk genoeg voor de hele woning? Daar heeft dit merk ook een oplossing voor: de Sonos boost. Wanneer de wifi niet sterk genoeg is om muziek te streamen, dan zorgt de Sonos boost ervoor dat het signaal zich weer herstelt en je alsnog van de muziek kunt genieten.

Natuurlijk is de plaats van de boxen in het huis ook erg belangrijk. Daar heeft Sonos goed op ingespeeld want het assortiment van Sonos is heel compleet. Je vindt er namelijk ook diverse muurbeugels en standaarden. Zo blijft het een simpele keuze of je de boxen aan de muur wilt bevestigen of op een standaard in de ruimte wilt plaatsen. Wil je genieten van optimaal comfort? Sonos maakt het zelfs mogelijk het systeem met een afstandsbediening te besturen.

Waarom Sonos?

Sonos is in korte tijd marktleider geworden als het gaat om multiroom-speakers en dat is niet verbazend. Het installeren van de apparatuur van dit merk is simpel en dat geldt ook voor de bediening via computer, tablet of smartphone (iOS en Android). Ook op het gebied van kwaliteit, design en mogelijkheden scoort Soros vaak beter dan de concurrentie. Sonos speakers hebben geen aan-/uitknop en ze gebruiken dan ook nauwelijks energie wanneer ze in stand-by staan. Met dit draadloze muzieksysteem kies je voor duurzaamheid en ben je tegelijkertijd verzekerd van goede muziek in de gehele woning. Natuurlijk is de apparatuur van Sonos ook geschikt voor een zakelijke omgeving.

8,9

Geweldig