JBL charge 3

v.a. €143

Over de JBL charge 3

JBL charge 3

De JBL Charge 3 laat je genieten van jouw muziek, zo koppel je tot 3 bluetooth apparaten tegelijk aan de JBL Charge 3. Een dag naar het strand? Geen probleem met deze batterij die tot 20 uur meegaat in het stof- en waterbestendige ontwerp van JBL. De bas zie, hoor en voel je door de dubbele passieve radiatoren in de speaker. JBL Connect maakt het mogelijk meer JBL speakers aan elkaar te koppelen tot soundsystem. Ook is het mogelijk je smartphone of tablet op te laden aan de speaker en wanneer je smartphone niet in de buurt ligt is het ook mogelijk een telefoongesprek op te nemen door middel van de JBL Charge 3.

 

Waarom deze rating

Geluidskwaliteit

De JBL Charge 3 beschikt over aanzienlijk mooi en zuiver geluid, ideaal om je favoriete muziek op te beluisteren. De twee ingebouwde speakers, 2 x 10 Watt, zorgen voor een mooi stereobeeld. Door de passieve radiatoren en het gewicht beschikt de JBL Charge 3 over een goede weergave van de bas.

Gewicht

Met 0,8 kilogram is deze speaker niet het lichtste formaat in de range portable speakers maar zeker ook geen last om mee te nemen. In ruil hiervoor krijg je zeker kwaliteit in het geluid terug. De heldere weergave van de bas is namelijk onder andere te danken aan het gewicht, waar het gewicht er ook weer voor zorgt dat de speaker op zijn plek blijft staan met ‘heavy-bass’ muziek.

Materiaal

Zoals we gewend zijn heeft ook dit model van JBL een fraai design gekregen. Ook de aansluitingen zijn mooi verwerkt en zijn zeker bestendig tegen een stootje. Zo is de speaker ook stof en waterbestendig, de JBL Charge 3 is IPX7-waterbestendig dus ideaal voor op het strand of aan het zwembad. Door de anti-slip strips blijft de JBL goed op zijn plek staan.

Gebruiksvriendelijkheid

Plug and play geldt zeker voor de JBL Charge 3. De speaker is aan te sluiten via een mini-jack kabel of bluetooth. Het verbinden via bluetooth gaat vrijwel automatisch na het activeren van bluetooth op je smartphone of tablet, hetzelfde geld voor de extra apparaten die je wilt connecten. Het opladen van je smartphone of tablet gaat via een USB-kabel en het ‘pairen’ van meerdere JBL speakers is ook vrij simpel via bluetooth.

Conclusie

De JBL Charge 3 staat in zijn prijscategorie zeker bovenaan ons lijstje tot nu toe. Van het geluid dat deze compacte speaker weet te produceren zijn wij zeker van onder indruk. En dan de opties die erbij komen, zoals het opladen van je smartphone, maakt deze speaker een absolute topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating

9.4 Excellent!

Specificaties

 • 213 x 87 x 88.5mm (BxDxH)
 • 800 gram
 • Freq. 65Hz - 20KHz
 • 2 x 10 Watt
 • 4,5 uur oplaadtijd

Voordelen

 • Connect tot 3 apparaten tegelijk
 • 20 uur speeltijd
 • IPX7-waterbestendig
 • Powerbank voor je smartphone
 • Neem je telefoon op via de speaker

Nadelen

 • Geen NFC verbinding mogelijk voor smartphone
 • Niet de kleinste portable speaker