JBL

JBL is een Amerikaans bedrijf dat in 1946, vlak na de Tweede Wereldoorlog, is opgericht. JBL staat vooral bekend vanwege haar luidsprekers, ook levert JBL veel apparatuur voor concertzalen en grote podia. Sinds het bedrijf is overgenomen door Harman International Industries worden JBL luidsprekers ook veel toegepast in audiomerken uit het duurdere segment zoals Infinity en Harman/Kardon.

Aanbod van JBL Audio

Bij JBL kan men terecht voor alle denkbare audioproducten . Het merk heeft een uitgebreide range met diverse audio-apparaten welke ervoor zorgen dat jij het geluid echt beleeft. Zo zijn veel luidsprekers beschikbaar die deze kwaliteit waarborgen. Al deze producten zijn zo ontwikkeld zodat het geluid overgebracht wordt alsof je zelf live bij het concert bent. Zo kan ook thuis optimaal genoten worden van de hoge geluidskwaliteit. De producten zijn veelal draagbaar en daardoor licht van gewicht. Veel speakers zijn overigens ook heel geschikt voor podia en optredens.

Hou jij van films en kijk je graag tv-series? Dan weet ook jij dat geluid daarbij heel belangrijk is. JBL Audio heeft een speciale range voor het zogeheten ‘cinema sound’. Deze collectie is speciaal bedoeld het bioscoop gevoel zelf in huis te halen.

Verder heeft JBL een assortiment voor het zogenoemde ‘installed sound’. Welke perfect is voor wijd bereik. Denk hier bijvoorbeeld aan een publieke ruimte, zoals een stadion, waarbij het geluid veel luisteraars moet bereiken.

Voor de professionals zijn er ook diverse recording & broadcast apparaten beschikbaar. Deze modellen zijn perfect om geluid op te nemen en dat vervolgens te bewerken. Zo bestaat zelfs de optie om het live uit te kunnen zenden. Met de juiste apparatuur van JBL is optimaal geluid makkelijk te bereiken. Natuurlijk biedt JBL ook diverse onderdelen aan, zoals compressiedrivers en nog veel meer. Op die manier kun jij alles uit de apparatuur van JBL Audio halen.

JBL Audio zorgt dat jij thuis of op je werk geniet van het beste geluid, maar ook perfect is voor professionele locaties. Denk hierbij aan bioscopen, stadions en muziekfestivals. Waar geluid is, is JBL Audio!

Waar is JBL bekend door geworden?

JBL is een bedrijf dat altijd innovatief is geweest. In 1933 ontwikkelde het een luidspreker voor bioscopen die iconisch is geworden. Het geluid was vele malen beter dan alles wat de markt tot die tijd kende. Alle jaren die volgde wist JBL de reputatie te behouden: een topper op het gebied van geluidsweergave en dat blijkt tot de dag van vandaag nog steeds. Met het bewijs dat hun speakers nog steeds door topartiesten op tour worden meegenomen en ook vrijwel op alle belangrijke muziekfestivals in alle genres zijn te vinden.

Waarom kiezen voor JBL Audio?

JBL gebruikt alle ervaringen die het heeft opgedaan in grote zalen en op de grote podia ook voor de producten die zij leveren aan consumenten. Een JBL speaker is hip van design en heeft een prachtig geluid. En het mooie is dat ze qua prijs toch zeker betaalbaar zijn gebleven.

8,9

Geweldig