Beats by Dre

Beats by Dre is een dochteronderneming van Apple die audio-apparatuur maakt. Het is opgericht door de bekende rapper Dr. Dre en Jimmie Lovine van Geffen A&M Records. Het bedrijf richt zich vooral op speakers en koptelefoons. Sinds de oprichting in 2006 heeft het label bijzonder snel marktaandeel gewonnen. In de Verenigde Staten is bijna twee derde van de verkochte hoofdtelefoons uit het ‘duurdere’ segment (boven de $ 100,00) van dit merk.

Aanbod Beats By Dre

Het assortiment van het jonge merk Beats By Dre is zeer uitgebreid te noemen. Allereerst bestaat het aanbod uit de luidsprekers. Deze modellen zijn draadloos, waardoor je overal en op elk moment van jouw favoriete muziek kunt genieten. De luidsprekers zijn beschikbaar in meerdere kleuren en worden constant weer vernieuwd, waardoor je altijd profiteert van de nieuwste technologische snufjes.

De koptelefoons uit het aanbod zijn zowel met kabel als draadloos verkrijgbaar. Zo kun je zelf kiezen wat voor jou het meest praktisch is. Wil je helemaal uit je dak gaan met een draadloos model of ga je toch voor een klassieke uitvoering die je via een kabel aan kunt sluiten op jouw apparatuur?

Ga je voor klein, maar fijn, dan moet je zeker de oortjes van Beats By Dre eens proberen. Deze zijn zo ontworpen dat jouw comfort voorop staat, maar tegelijkertijd is de geluidskwaliteit in acht genomen. Dit merk heeft eveneens draadloze oortjes in het aanbod, waardoor jij je altijd vrij kunt bewegen, terwijl jij naar je muziek luistert of belt. Het design is heel akoestisch en de oorkussentjes zorgen er niet alleen voor dat de oortjes lekker zitten, maar ook dat de ruis onderdrukt wordt.

Verder maakt ook BeatsAudio deel uit van het assortiment. Deze speakers zijn speciaal ontworpen voor de auto en worden in sommige autotypes zelfs standaard ingebouwd.

Waar is Beats by Dre bekend door geworden?

De bedoeling van de oprichters was om de luisteraars thuis dezelfde kwaliteit geluid te geven die de artiesten horen in de studio. In eerste instantie werden dan ook uitsluitend koptelefoons gemaakt. De slagzin van het bedrijf is heel duidelijk: ‘People aren’t hearing all the music’. Gelet op de enorme ontwikkeling van het marktaandeel van dit bijzondere merk zijn de luisteraars het eens met deze zin en verwachten ze meer en betere kwaliteit van Beats by Dre.

Waarom Beats By Dre?

Natuurlijk spreken verkoopcijfers een duidelijke taal. Ondanks het prijskaartje gaan de producten van Beats by Dre als warme broodjes over de toonbank. Het geluid van al het apparatuur van Beats by Dre is dan ook van bijzondere kwaliteit. In tegenstelling tot veel producten van concurrenten wordt de audio in het midden en hoge bereik niet verzwakt door zware bassen. Hierdoor is het geluid natuurgetrouw en klinkt het als een live voorstelling.

8,9

Geweldig