Bang & Olufsen

Bang & Olufsen (B&O) is een Deens bedrijf dat al sinds 1925 bestaat en beursgenoteerd is. B&O is bekend vanwege de productie van audio producten, waaronder speakers. Bang & Olufsen-producten worden enkel verkocht in geautoriseerde B&O winkels tegen vaste prijzen. Het merk is befaamd vanwege haar design en hoge kwaliteit speakers.

Aanbod Bang & Olufsen

Wanneer design een belangrijk criterium is, dan staat Bang & Olufsen bovenaan het lijstje. Wat vind je nu precies in de collectie van dit gedurfde merk? We nemen je mee voor een wandeling door het assortiment.

 

Tv met perfect geluid, dat kan met Bang & Olufsen. B&O biedt hoge kwaliteit beeldschermen aan met een divers assortiment aan speakers, bijvoorbeeld Beovision. Daarnaast kan ook voor de exclusieve thuisbioscoop van dit merk gekozen worden, Beosystem.

Ga je voor luidsprekers, dan is de eerste keuze die gemaakt moet worden; draadloos of niet-draadloos. Alle speakers aangeboden door B&O zijn allemaal voorzien van een fraaie bijna artistieke vormgeving, waardoor de speakers perfect in een hedendaags interieur passen. Elke speaker heeft zijn eigen voordelen. Zo is het ene model speciaal voor achtergrondmuziek, maar heeft B&O ook exemplaren ontwikkeld voor het actief luisteren van muziek.

Wanneer jij een echte muziekliefhebber of misschien zelfs wel een audiofiel bent, dan weet je dat niks belangrijker is dan een goed geluidssysteem.  Met een goed geluidssysteem kan jij het geluid namelijk perfect laten klinken en lijkt het net alsof je een live performance bijwoont. Zo kan je niet alleen een hele ruimte, maar zelfs een heel pand van perfect geluid voorzien. Voor dit laatste is een kijkje in de exclusieve multi-room-collectie wellicht interessant voor jou.

Natuurlijk heeft B&O ook allerlei accessoires in haar assortiment opgenomen, welke allemaal beschikken over de kwaliteit en uitstraling die je gewend bent van B&O. Denk hierbij niet alleen aan hoofdtelefoons, maar aan unieke covers voor je speakers en natuurlijk ook de onmisbare kwalitatieve audiokabels. Met deze aanvulling is je gehele geluidssysteem compleet voorzien van de beste kwaliteit verpakt in een fraai design.

De trend van het moment is koper en ook daarin gaat Bang & Olufsen mee. De verrassende collectie ‘Cool Modern’ combineert uitstekende techniek met een vleugje extravagantie. Onweerstaanbaar!

Waar is Bang & Olufsen bekend door geworden?

Het merk heeft faam verworven door audio-apparatuur in de zeer luxe sector. Zo werkt het bedrijf al jaren samen met Audi om een advanced soundsystem te ontwikkelen voor de A6, A7, A8 en de Q7. De andere types Audi hebben eveneens een luidsprekerset van B&O. Ook andere automerken in het duurdere segment, zoals de grotere BMW’s (vanaf de 5 serie), sommige modellen van Mercedes en alle Aston Martins zijn uitgerust met Bang & Olufsen.

Waarom Bang & Olufsen?

Met een speaker van B&O weet je dat er kwaliteit en design wordt geleverd. Het bedrijf heeft zich in de lange geschiedenis keer op keer bewezen en loopt in techniek altijd voorop. Wie graag geniet van een prachtige speaker en zuiver geluid, maakt met een speaker van Bang & Olufsen de juiste keuze.

8,9

Geweldig